Kinderfeestjes, teamuitjes, familiedagen

De workshops

De mogelijkheden met vit zijn oneindig! We willen daarom jong EN oud laten kennismaken met deze eeuwen oude techniek. 

Workshop droog/natvilten voor kinderen! Erg leuk voor kinderfeestjes, teamuitjes & familiedagen 
Is uw kind jarig en wilt u eens wat anders doen dan zwemmen of een speurtocht? Of wilt u eens wat anders doen dan uit eten met uw familieleden of collega`s? Maak dan eens kennis met het vilten! Wij verzorgen in ons atelier verschillende soorten workshops. U kunt op zaterdagen van 11.00 tot 16.00 een shawl komen vilten. U gaat dan naar huis met uw eigen gemaakte vilten shawl. Vaak is dit een intensief proces waar u al snel enkele uren mee bezig bent. Speciaal voor grotere groepen mensen bieden wij daarom ook wat " kleinere" workshops aan. Deze zijn gericht op grotere groepen: ideaal voor kinderfeestjes of teamuitjes. Er zijn twee workshops droogvilten en twee workshops natvilten te volgen.

In de eerste workshop droogvilten maakt men a.d.h.v. een viltnaald vilten kralen. Deze kralen kunnen uit meer dan 125 verschillende kleuren bestaan! Je kunt zelf kralen uit verschillen de kleuren samenstellen! Deze kralen worden vervolgens aan een draad gemaakt, wat vervolgens als halssieraad gedragen kan worden.

dsc7107.jpg

 

 

 

 

 

In de tweede workshop droogvilten maakt men een eigen shawl/sieraad. Aan de hand van een viltnaald maak je verschillende woldraden aan een viltstrook vast, wat een verbluffend eindresultaat zal hebben! Beiden workshops duren gemiddeld 2 uur, incl. wat te drinken en iets lekkers. 

dsc6532.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de twee workshops droogvilten, zijn er ook nog twee workshops natvilten te volgen! 

In de eerste workshop natvilten maak je een vilten lapje (samengesteld uit Merinowol, zijdelont, potloodlont, vlas, e.d.) Dit "lapje" kan vervolgens als schilderij gebruikt worden, maar kan ook met behulp van naald en draad omgetoverd worden in een etui, een agenda cover of een gsm-tasje.  Andere materialen als zijdelont, vlas of bamboe kunnen gebruikt worden om het vilten lapje op te leuken! 

dsc7150.jpg

 

 

 

 

 

 

In de tweede workshop natvilten maak je 1 (of 2) vilten bloemen! De techniek om een bloem te vilten is weer even wat anders dan bij de andere workshop. Ook hier weer kan men kiezen uit ruim 125 verschillende kleuren Merinowol. Andere materialen als zijdelont, vlas of bamboe kunnen gebruikt worden om de bloem op te leuken! 

dsc7055.jpg

Aan het einde van elke workshop gaat men naar huis met hun eigen viltcreatie! De viertal bovenstaande workshops zijn zowel voor jong als oud te volgen!

Voor meer informatie over de prijs en mogelijke datas, mail ons op Q-art@onsnet.nu

Groet,

Quirine & Hanny

© 2010 - 2020 Q-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren