T a r i e v e n | P o s t

 

 


U kunt ervan uitgaan dat wij uw bestelde materiaal als Pakket verzenden. De standaardprijs voor het verzenden van uw pakket is € 5,50

Verzendingen naar het buitenland

De tarieven voor verzending buiten Nederland zijn op aanvraag.

Verzenden naar belgie & duitsland met track en trace kost €8,95. Naar Frankrijk verzenden met track en trace kost €19,75

Als u vanuit het buitenland wilt bestellen kan dat natuurlijk gewoon. Het enige wat u dan moet doen is als betaal methode " vooraf overmaken" aangeven. En bij eventuele opmerkingen laten weten of u met of zonder track & trace wil verzenden. Dan krijgt u va ons een e-mail met het bedrag dat u over kunt maken om de bestelling goed af te ronden.

Kleine bestellingen

Mocht u materiaal willen bestellen dat per brief gepost kan worden (bv. drie stuks zijde of drie viltnaalden of drie stuks merinowol). Dan rekenen we een daar € 3,95 verzendkosten voor. U moet dan als betalings methode " vooraf overmaken" kiezen. Dan passen wij in uw order de verzenkosten aan en u krijgt hier een bevestiging van. Als u de bevestiging hebt ontvangen kunt u het bedrag overmaken en sturen wij het pakketje op. 

Betalings opties

Ophalen aan huis: Bij betaling bij ophalen kunt u alleen contact betalen.

Vooraf overmaken: Hierbij word het pakket pas verstuurd als de betaling binnen is.

Bank rekening nummer: NL60INGB0000913262 t.n.v. Q. de Natris

Wij verzenden de bestellingen op dinsdag en op vrijdag!

Bestellingen en betaling op dinsdag en vrijdag voor 11 uur binnen dan gaan ze dezelfde dag nog mee.Bij vragen of opmerkingen omtrent de verzendkosten zijn wij te bereiken onder het kopje " contact". 

Retour zending

Bij retour verzendingen zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

Met vriendelijke groet,

Quirine & Hanny

© 2010 - 2020 Q-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren