Zijden stoffen

Chiffonzijde

Wil je een mooie shawl of jasje maken met gebruik van chiffonzijde? Dan ben je bij de webwinkel van Q-art op de juiste plek. Wij hebben namelijk een assortiment van stoffen om mee te vilten, waaronderchiffonzijde. Bij ons kun je werkelijk de meest prachtigste kleuren chiffonzijde bestellen, waarmee je zelf een mooie creatie kunt maken.

Chiffonzijde is een geweldige stof

Met chiffonzijde kan je mooi creatief werk maken. Zo kan je er een mooie en bijzondere shawl of jasje van maken. Chiffonzijde is een prachtige stof en geschikt voor heel veel verschillende dingen. Deze stof is doorschijnend en bestaat weer uit verschillende types van stoffen, zoals zijde, katoen en synthetische stoffen. Chiffonzijde is een stof die een hoge kwaliteit heeft. Bij Q-art kun je deze prachtige stof bestellen in onze webwinkel. Verder wordt er tijdens een van onze cursussen veel gebruik van gemaakt.

Contact

Wil je ook een van onze prachtige stoffen chiffonzijde bestellen? Dan kun je dat eenvoudig doen in onzewebwinkel. Verder werken wij op een van onze cursussen ook met chiffonzijde. Voor meer informatie over onze stoffen of cursussen kun je contact opnemen met Quirine door te bellen naar 06 - 24113930 of Hanny 040- 2838548. Of mail naar Q-art@onsnet.nu.

U dient er rekening mee te houden dat de kleuren van de producten in de praktijk af kunnen wijken van de kleuren op uw beeldscherm, omdat dit afhankelijk is van de instelling van uw beeldscherm.

© 2010 - 2024 Q-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel